WaterPod


<< WaterPod
Datum: 27 oktober 2018

Begin 2018 werd op BOOT HOLLAND en de HISWA AMSTERDAM BOAT SHOW de 'Water Uil' geïntroduceerd. Een professioneel varende RecreatiePod (WaterPod) welke ook als drijvende Hotel | B&B accommodatie ingezet gaat worden. Voor de ontwikkeling van deze WaterPod zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met VaarHuis Consultancy welke dit jaar een nieuw concept heeft gelanceerd onder de noemer Tiny Houseboten.

Media en bezoekers van de botenbeurzen reageerde bijzonder enthousiast op dit nieuwste model Tiny Houseboot. De Water Uil is in meerdere varianten en afmetingen verkrijgbaar. Naast hotelkamerboot is deze varende Pod ook 'floating' in te zetten als havenkantoor, sfeervol atelier, een stoere 'Man Cave' of als rouwkamer op het water.

Oktober 2018 waren wij aanwezig bij de (pers) presentatie en doop van de eerste varende RecreatiePod in Aalsmeer. Barendsen Flowers wist iedereen te verrassen met de maidentrip van de TINY FLOWER BOAT. Een unieke showcase om 'aan de keukentafel aan boord' varend bloemen producten te tonen.

Dé Tiny HouseBoot met een fleurig Karakter!

Meer zien?
Zie WaterPod voor fraaie illustraties of bekijk onze video van de eerste varende WaterPod.

Welkom aan boord en bekijk onze facebook of instagram, like en 'Vaar met ons mee'.