OVER ONS

MEET THE TEAM

WAT WE DOEN

Breng jouw visie tot leven met onze op maat gemaakte Recreatiepods!

Vanuit onze moderne werkplaats in het idyllische Dokkum, Friesland, vervaardigen wij met passie duurzame en nagenoeg biobased-accommodaties van hoge kwaliteit.
Onze Pods ademen de natuur, met hun natuurlijke uitstraling en robuuste design dat naadloos opgaat in vrijwel elke omgeving.
De unieke ronde vormen en de volledig houten schil zorgen voor een warm en geborgen gevoel, waardoor u zich direct thuis zult voelen.
Bovendien zijn al onze Pods voorzien van hoogwaardige isolatie en vloerverwarming, waardoor ze het hele jaar door een aangename verblijfplaats vormen.

Onze Recreatiepods zijn veelzijdig en aanpasbaar aan diverse behoeften. Of u nu droomt van een eigen Campingpod of ECOpod voor recreatie een gastvrije Bed&Breakfast, een inspirerend atelier, een rustgevend thuiskantoor of hotelkamer, bij Recreatiepods is vrijwel alles mogelijk.

Wij zijn een jong, dynamisch en ondernemend team, gedreven door een gemeenschappelijke passie voor topkwaliteit en klanttevredenheid. Uw wensen staan bij ons centraal, samen gaan wij voor niet minder dan het allerbeste.
Ons doel is om kennis te maken met recreatieondernemers en onze kennis te delen, zodat wij  eventuele raakvlakken kunnen verkennen, die mogelijk over en weer van waarde kunnen zijn.

Zusterbedrijf TechnoTrain B.V. | SpantenFabriek levert de speciaal ontworpen frames.