OVER ONS

MEET THE TEAM

Wat wij doen

Breng jouw visie tot leven met onze op maat gemaakte RecreatiePods!

Vanuit onze ambachtelijke werkplaats in het idyllische Dokkum, Friesland, vervaardigen we met passie duurzame Recreatiepods van goede kwaliteit. Onze pods ademen de natuur, met hun natuurlijke uitstraling en robuuste design dat naadloos opgaat in vrijwel elke omgeving.

De unieke ronde vormen en de volledig houten schil zorgen voor een warm en geborgen gevoel, waardoor u zich direct thuis zult voelen. Bovendien zijn al onze pods voorzien van hoogwaardige isolatie en vloerverwarming, waardoor ze het hele jaar door een aangename verblijfsplaats vormen.

Onze Recreatiepods zijn veelzijdig en aanpasbaar aan diverse behoeften. Of u nu droomt van een eigen Camping pod of ECO pod voor recreatie, een gastvrije Bed & Breakfast, een inspirerend atelier of een rustgevend thuiskantoor of mantelzorgwoning – bij Recreatiepods is vrijwel alles mogelijk.

Wij zijn een jong, dynamisch en ondernemend team, gedreven door een gemeenschappelijke passie voor topkwaliteit en klanttevredenheid. Uw wensen staan bij ons centraal, en samen gaan we voor niets minder dan het allerbeste.
Ons doel is om kennis te maken met recreatieondernemers en onze kennis te delen, zodat we eventuele raakvlakken kunnen verkennen, die mogelijk over en weer van waarde kunnen zijn.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze fabriek, waar momenteel verschillende modellen klaarstaan.

Zusterbedrijf TechnoTrain B.V. | SpantenFabriek levert de speciaal ontworpen frames.

 

Image

POD 020

Campingpod

B&B, Glamping, Luxe, Rust

meer informatie
Image

POD 030

Hotelpod

buitenleven, ontspannen, campingĀ 

meer informatie
Image

POD 040

op maat gemaakte pods

ruimte, duurzaamheid, luxe

meer informatie
Image

POD 050

pod xl

groter, kleiner, geschakeld

meer informatie