Waterpod

Begin 2018 werd op BOOT HOLLAND en de HISWA AMSTERDAM BOAT SHOW de 'Water Uil' geïntroduceerd. Een professioneel varende RecreatiePod welke ook als drijvende Hotel | B&B accommodatie ingezet gaat worden. Voor de ontwikkeling van deze WaterPod zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met VaarHuis Consultancy welke dit jaar een nieuwe concept heeft gelanceerd onder de noemer Tiny Houseboten.

Oktober 2018 waren wij aanwezig bij de (pers) presentatie en doop van de eerste varende RecreatiePod in Aalsmeer. Barendsen Flowers wist iedereen te verrassen met de maidentrip van de TINY FLOWER BOAT. Een unieke showcase om 'aan de keukentafel aan boord' varend bloemen producten te tonen. Dé Tiny HouseBoot met een fleurig Karakter!

Media en bezoekers reageeren bijzonder enthousiast op de WaterPod. Deze boot is in meerdere varianten en afmetingen verkrijgbaar zowel varend als alleen drijvend. Naast hotelkamerboot is de RecreatiePod op het water ook 'floating' in te zetten als havenkantoor, sfeervol atelier, een stoere 'Man Cave' of als rouwkamer op het water.

Meer zien? Bekijk de illustaraties en onze video van de eerste varende WaterPod.

Welkom aan boord, vaar met ons mee en bekijk onze facebook, like en 'Vaar met ons mee'.

Bekijk hier de video